Hello There, Guest! Login Register


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Poate imi raspunzi si mie
#1
Cele 3 meciuri cum vrei sa le joc daca nu e nimeni pe camera de leaveri si bine ca iti platesc premium ca sa nu merit nici macar un raspuns sunteti foarte seriosi ce-i drept....
Reply
#2
Odata ajuns pe leaver room o sa mai primesti unban doar cand se da reset ladder sau atunci cand iti cumperi chiar tu unban card.
Asa a gandit-o ghost, inainte aveai ban 7-15 zile, acum e ca si cum ai avea ban cateva luni.Ti-am raspuns eu asa din politete.
Reply
#3
Sa-nteleg ca cele 3 conturi pe care am primit ban din cauza report-urilor primite in meciurile in care jucam meepo nu mai au nici-o sansa la unban. Se pare ca-mi mai ramane un singur lucru de facut. Va trebui sa vizitez candva acest gunoi numit Torcea Raul-Mihai, ce-si traieste viata mizera in Timisoara bld 16 decembrie 89, nr. 3 ap. 4. La inceput chiar ma miram, cat de redus poate fi un admin sa nu observe ca nu folosesc script insa dupa am a flat ca acest gunoi, la varsta de 29 ani a reusit sa termine doar 5  clase, felicitari domnule, esti realizat in viata, zugrav de 29 ani cu 5 clase admin pe gplay. Nu dau nume, se stie el. Abia astept sa am drum prin Timisoara sa-ti las o amintire. Va astept pe dota 2.
Reply
#4
(03-14-2018, 08:15 PM)Wiss123 Wrote: Odata ajuns pe leaver room o sa mai primesti unban doar cand se da reset ladder sau atunci cand iti cumperi chiar tu unban card.
Asa a gandit-o ghost, inainte aveai ban 7-15 zile, acum e ca si cum ai avea ban cateva luni.Ti-am raspuns eu asa din politete.

Iti multumesc frumos ,era si mai frumos cand faci o chestie de genul sa ii zici la om ce o gresit sau ce nu e in regula ca pe viitor sa stie....infine astea is niste tiganii de a le lui ghost cu care o sa aiba doar de pierdut ma rog, oricum mersi mult pentru raspuns !
Reply
#5
Daca nu mai iesiti nu mai stati afk in jocuri , farm cand e nevoie de help nu o sa ajungeti pe leaver room.......
Reply
#6
(03-17-2018, 10:43 AM)Calutzul92 Wrote: Daca nu mai iesiti nu mai stati afk in jocuri , farm cand e nevoie de help nu o sa ajungeti pe leaver room.......

Cat de prost sa fii?
Reply
#7
NBA si tantarica , au fost admini de 5 stele , restul , poponari la propriu , paznici ca _pwn_ si maimulte impaiate la creier
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)