Hello There, Guest! Login Register


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
UNBAN request
#1
Print :https://imgur.com/a/DMdR9
Div: A Room1
Scrie ca am de jucat 0 games.
Nici macar nu am jucat de vreo saptamana si as vrea sa stiu de ce am primit ban,leave la games nu am dat am si istoricul jocurilor
:https://imgur.com/a/otWJu

nume in joc:raul01
Reply
#2
Voi fi sincer celor din echipa gplay,pe mine unul m-ati pierdut e alegerea mea sa renunt sa joc pe aceasta platforma , nu amenint pe nimeni nu fac acest lucru din motive de razbunare , am inceput sa joc pe vremea cand exista RObattle dar se pare ca nu s-a schimbat prea multe de atunci, nu vreau sa fiu rautacios dar nu mi se pare corect sa sufar pentru faptele care nu le-am savarsit , cred ca acesta ar fi un motiv de ce nu vreau sa m-ai continui sa joc aici pe Gplay si multi altii vor face la fel .
Sunt unii moderatori , care m-ai incearca sa m-ai raspunda si sa rezolve probleme tutoror dar altii sunt doar de FATADA pe aici dar e nevoie de un personal care sa fie m-ai Interesat de aceasta platforma daca Ghost doreste sa o pastreze .
Reply
#3
"In caz ca considerati ca ati primit ban abuziv din anumite motive nu ezitati sa faceti un Unban request cu toate detaliile pe care le aveti.

In caz ca considerati ca un admin a abuzat de rankul lui va rog sa faceti un post pentru abuse cu toate detaliile pe care le aveti cu incalcarea regulamentului a adminului."
Acest lucru scrie in regulament si se pare ca nu se i-a in considerare + motiviele enumerate in regulament de ce AI LUAT ban nu se regasesc si asupra mea ... am cautat frumos la beta.gplay.ro reports absolut nimic pe forum nici de cum .
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)