Hello There, Guest! Login Register


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Map hack {ProP-General
#11
(01-11-2018, 01:10 AM)HuNTeR- Wrote: pai voi sunteti prostii in plm ca tot bagati bani in vip si premium in platforma asta,iar sorsa lu ghost adica mihaela isi cumpara din banii vostri gtx 1080 si mai se si lauda pe twitch.tv ca are si ea gtx 1080 pe seama prostilor ca voi,si voi jucati de pe placi video low profile =)))
Nu mai bagati bani in platforma asta deloc ruptilor,ca voi o hraniti!!!
sa moara mama de nu-i proasta gramada lumea asta de la un cap la altu,da GRAMADA!!

 Dota 1 nu mai are multi adepti ,  mai sunt 20 k in toata lumea  adunati de pe toate platformele . Rgc are cel mai mare numar de jucatori de dota 1 cam  10 k .
 Chestie asta  cu bagatu banilor in gplay ,  este ca  vor romanii sa joace  cu jucatori  din Romania si nu mi se pare  ceva  anormal sa iti cumperi un  vip sa beneficiezi de  injuraturile in romana  si  acces    pe full /room. Daca tie iti este  ciuda  ca  are nu stiu ce   pc  performant , inseamna ca  esti un ofticos  si  un idiot .
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

In problema cu hack-erii  ca mine   o puteti rezolva usor , show  accounts , iar pentru un joc  de  calitate  nu lasati bulgari in echipa , scrieti .no bg , si cand  e  full  jocul scrieti .f    , cine are  la tara  trecut  ex: miticabg(??)  semnul intrebarii  reprezinta un fake  ip ce nu il reconoase  gplay , 80%   din cazuri sunt   bulgari .    
Revenind la hack-eri .  Pentru a  evita  asa ceva , urmariti jucatori cu stats  gen 10-6.9 /  5.9.12 : KDA . Un jucator  care  foloseste  hack  , in priciupiu are  un scor neprincipial , gen 12.5.6. 
Reply
#12
[quote pid='1936' dateline='1515633026']
Legat de acest jucator, sunt de aceeasi parere, atat timp cat se ocupa cu sorecarii, ca de ex, ii cumpara pomi carry-ului sa-l poata ingrasa va ramane un slaban. Aviz tie carpo, in hartile urmatoare poate nu se vor mai putea vinde itemele share-uite, in campionate ce faci? La dota 2 la fel, nu poti sa vinzi niciun item care nu e al tau, la fel ar fi si in warcraft 3, numai din pacate sunt limitate posibilitatile.
[/quote]
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)