Hello There, Guest! Login Register


Thread Rating:
  • 2 Vote(s) - 3 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
gplay platforma talibanilor .
#1
Vai de pla mea ce a ajuns gplayu platforma talibanilor.Anu trecut mai mergea cat de cat acuma fix pla au mai ramas numai roboteiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.......Sa ma joc cu unguri bulgari si  iranieni btw.Ai futut platforma doar sa aduci100000x de talibani dar nah cu siguranta profitul la shop a crescut ca nah straini is cu bani..
Oare prin ce pesteri ascunse se ascund fosti/actuali admini de gplay:Metalica ptg kiirry tantarica si care mai sunt alive de iati permis la stafia sa distruga platforma in halu acesta.
Sa n-ai un room decent cat de cat de dota niste turnee acolo free macar un forum care a decedat fata de acum 2 ani cand luam ban 24 din 24 pe forum Big Grin.
Imi e chiar door sa mai iau un ban de la Metalica/kirry pe forum!.
Sa nu mai existe admin pt map hack si alte 1000%de probleme.
Ps:Care mai e admin alive la ora actuala din cei vechi in afara de dinsastia mamifere subacvactice si cei cu $$$$$$$ a da si in afara the believe next shine ei sunt ,,categoria      inferioara,,.!
Sa nu ai niste admini care sa actualizeze un forum=))))))
Chiar toata lumea a trecut la Dota 2 :O nici un joc cu vechea trupa/baroni locali de distractie sa nu te mai poti strange..
Reply
#2
ai dreptate adi a ajuns de tot rasu ma nam mai jucat nici eu de un an...
Reply
#3
Tongue  Baronul Gplay isi face aparitia pe noul forum international GG ! Un raspuns rapid asa.... undeva ai dreptatea ta, mai nou totul este automat nu e nevoie de admini etc si jocurile cat de cat le joci cu veteranii  Wink  care au mai ramas pe gplay

Stima domnule baron gplay!
Reply
#4
Edit 2:Nici lista de prieteni/friends nu mai merge si nici sa ma caut in ladder nu poti numele unui player sa vezi stats asa ceva...
Reply
#5
Ai dreptate, toti au trecut la Dota 2, nu am mai jucat de un an si nici nu cred ca o sa mai joc. Poti sa ne gasesti la Dota 2.
[Image: magsyman_signature.png]
Reply
#6
Ce baga asta numai gasitit nicaieri in oras....
Reply
#7
Mai sunt 500 de playeri români pe gplay,dintre care maxim 20 joacă decent..și nu mai merge nici să adaugi in lista de prieteni Smile)
Reply
#8
Leo.MD ce nick ai pe steam ? Eu joc dota2 demult .
MODERATOR
Reply
#9
=)))))))))))))) ce pula mea ma, crezi ca nu stiu in 2016 sa scap de un ban IP ?
Reply
#10
@ ManDone Te-am adaugat, era simplu sa scrii Leo.MD si sa dai find...

@ Jericho degeaba incerci sa-i bagi ceva in cap Smile))
[Image: magsyman_signature.png]
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)