Hello There, Guest! Login Register


Thread Rating:
  • 3 Vote(s) - 4 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
GPlay Anti Cheat
#21
Imi pare rau pentru tine. Dar sa investesti bani in Gplay e cea mai mare prostie !
Poate a fost rentabil la inceput, in primii 1-2 ani. Dar acum e pur si simplu bataie de joc.

PS: cand va aud cu chestii ca "pentru oameni", "corectitudine", "progres" simt ca se invarte camera cu mine.
Te plangi ca o curva.
Daca nu-ti convine pe Gplay, marsh pe RGC !  Wink
LONG LIVE GPLAY !

Reply
#22
Salutare.

Dupa ce a aparut noul update nu ma mai pot conecta, imi da o eroare in care imi spune"Windows cannot acces the specified device, path or file. You mau not have the appropriate permissions to acces this item" indiferent de cate ori il re-instalez si pe ce partitie. Ma poate ajuta cineva cu un sfat despre cum il pot face sa mearga? E ceva ce trebuie sa instalez in paralel?
Reply
#23
Am si eu o problema de cateva zile cu gplayclient...nu ma pot loga. Imi porneste , apoi se inchide singur... Se mai poate juca pe gplay sau ne mutam ??
Reply
#24
(11-13-2016, 05:06 PM)admin Wrote: I will remove dota 6.83d once 6.88 version is stable .

Vezi ca ai uitat !?
Reply
#25
bine ca merge forumul...ca nu a mers pana acum 2 zile..problema e platforma! ma poate ajuta cineva? dupa 2 instalari de gplay cuprinzând si ultimul de pe site, nu mergea sa fac downloadul, imposibil sa ma conectez la server! acum am instalat alta versiune , a facut doawnload, totul bine, când vreau sa ma conectez (am incercat cu 4 conturi) imi da invalid name or invalid passowrd am schimbat la un contul meu pasword...la fel imi da invalid name or invalid password, apoi am facut un cont nou, la fel imi da!!!! ma poate ajuta cineva? sau e gata si gplay-ul ca garena ro?
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)