Hello There, Guest! Login Register


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
GHOST!
#1
In caz ca ai citi sau ai intra pe forum.
      Nu vad de ce ai scoate harta veche si cred ca vorbesc in numele tuturor celor care inca iti platesc cate 5-10 euro pe luna/la 3 luni pt VIP (si nu, nu o fac/em pentru ca sa avem numele colorat pe chat, ci pt a putea hosta harta veche si eventual pentru a intra pe room C)
      De ce ai vrea sa scoti harta veche? Ca sa ce? Ca sunt multi care folosesc map hack? Nu e ca si cum ai face ceva impotriva acestui lucru. Nu pui pe nimeni sa se ocupe de ei, de leaveri, de antigame-eri...ce e cu sistemul ala de ca*at? Fa ceva pana ce nu ti se duce platforma cu totul. (Unul dintre lucruri e sa pui harta veche ce se juca si sa dai ban, sau sa pui pe cineva sa le dea ban celor ce folosesc MH)
Reply
#2
SUbscriu la ce a spus N0Candy
Si asta e trecem la dota 2
Reply
#3
Tot ce pot sa le spun celor de aici este:


iCCup Launcher

iCCup Launcher allows you to play DotA and StarCraft: Brood War on iCCup with an anti-hack which means games you play will always be fair.
Reply
#4
Mda .... nu e ce trebuie ICCup asta dar daca ne strangem catvia este fun
Reply
#5
Deci :
Ne mutam sau cum ? ... unde cum luam legatura ... un pm ?
Reply
#6
pe skype, add: fishing.4.love ICCUP
Reply
#7
Nu vreti sa deschid un room cu lader separate si unde sa se poata hosta harta veche?
Reply
#8
Sa intre ghost pe forum si sa ma ocup eu de cei ce jucati cu map hack white ar fi cel mai bine
Reply
#9
Nu-ti mai place dota fara mh delfine? Smile)
Reply
#10
aveti iccup unde se joaca pe gratis 6.83d,sunt peste 10k playeri online in medie,sistem antihack,de ce mai stati aici sa va chinuiti 200 de insi,faci joci greu si jocu ala daca prinzi numai autisti,maphack la greu pe fata nu se mai feresc bajetii,nu trebuie sa platesti sa joci harta oficiala,se fac turnee de 5v5 pe iccup,de ce ai mai sta pe gplay? :O
N0Candy eu mi-am pierdut 4 ani sa administrez aici,asta pana a inceput ratatu si fomistu de ghost sa vanda admin la toti maphackerii si autistii,daca atunci se mai merita cat de cat sa iti pierzi timpu pentru asa ceva,acum chiar nu se mai merita sa faci ceva.
WhiteDiamond duten mor.tii mati de maphacker autist
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)