Hello There, Guest! Login Register


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
don t be tigan
#1
ghost, ai decenta de a rezolva bugul ala in care, cei care au jucat harta cea noua, si intra s-o joace pe cea veche, le da eroare. 
Si a 2-a problema, dupa ce se termina meciul, nu te mai lasa sa hostezi. Zice ca nu s-a terminat meciul. 
Ai zis ca cine vrea sa joace harta veche, sa plateasca. S-a platit, dar nici nu poti s-o joci, fiindca platforma e buguita.
REZOLVA PROBLEMELE DACA TOT CERI BANI. Pisa-m-as pe harta aia facuta de rusi, plina de buguri. Nu inteleg de ce nu ai lasat ucm era pana acum, te durea pe tine de MH, vrajeala proasta ai in tine. Daca voia lumea sa joace aia noua, bine, daca nu, nu.  

Aia cu mh-ul e vrajeala, stiai o sa fie cativa care sa dea bani pentru a juca harta veche Smile). Nu stiai cum sa ceri bani.
Reply
#2
Cand am venit aici cu mystic si am inceput sa populam gplay asta,s-a ajuns la 5 roomuri pline de C,2 roomuri de divizia B si room A full,acu mai are doar 400 de playeri online maxim imprastiati pe 3 roomuri.
Stiu,nu ma luati ca lumea a plecat la dota 2,nu e adevarat,inca exista platforme de dota care au mii de playeri online,spre exemplu rgc sau iccup unde sunt peste 12k playeri online,deci da,lumea inca joaca dota 1,doar ca s-a saturat de bataia de joc de pe gplay si au migrat in alte parti.
Si asta a inceput acum 2-3 ani,cand a inceput sa vanda admin pe bani la toti pripasii,gen maphackerul de whitediamond aka delfin,gen fulgerx care i-a platit hostingul si i-a dat admin,etc.
A bagat cu japca,cica doar la premium 6.83d,asta doar ca sa mai scoata niste bani de la fraieri,nu face nimic ca sa imbunatateasca,dimpotriva,e din ce in ce mai rau,faza e ca si aia 3-400 de playeri care ii mai are,la un moment dat o sa se scarbeasca si o sa migreze si ei,sa vedem atunci de cine isi mai bate pu.la fomistu de ghost.
Reply
#3
Ce sa mai, e gata platforma si vor sa mai faca un ban inainte sa se duca de tot Smile)
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)