Hello There, Guest! Login Register


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ban DZ.feeder mh user
#1
Nick: DZ.feeder
Reason: mh
Print game no fog: https://imgur.com/a/VQ0ObxZ
Print game with fog: https://imgur.com/a/u3E3SfY
Replay: https://www.dotaparser.ro/view_replay.ph...472488.w3g
Reply
#2
M-am uitat si eu la replay si la elapsed time 00:01:36 il selecteaza in padure pe mortred. Nu m-am uitat mai departe ca e clar de atunci. Ce poti sa zici decat ca, gandeste jocul ( are Mh), asa cum se lauda.
Oricum nu cred ca o sa ia ban, nu prea se ocupa nimeni de forum din ce am vazut. Imi placea pe Garena, daca te prindea cu Mh, iti bana toate conturile care s-au logat de pe ip-ul respectiv.
Reply
#3
Si acum stau si ma gandesc , cati or avea mh pe gplay? Daca eu ma joc cu dz.feezer cred ca de 2 luni si n-am banuit pana acum
Cati joaca cu mh si nu-i observa nimeni ?
Nu ma asteptam sa aiba mh domnul dz.feezer .
Reply
#4
Banned!
Reply
#5
Remember, stiu ce zici, am jucat multi ani pe garena, si da, a ajuns clickul ala inca inainte de respawn creeps, de aia nu am mai pus altul. Am fost cu el team in meciul ala si mi s-a parut suspect la unele faze, plus la un deward, cand pusesem un sentry, nu se vedea observerul, nu intra in range, si el tot insista ca exista un observer acolo!
Acum poate sa doarma si CMA linistit ca a luat ban feeder. II facuse reclama pe main incontinuu timp de 2 zile Smile) Adormea, se trezea, intra pe gplay si spama: "Ban all DZ.feeder mh user Ban all DZ.feeder mh user Ban all DZ.feeder mh user Ban all DZ.feeder mh user"
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)